Gärna

Skulle gärna skriva massor. Om det inte vore för att jag är så sjukt trött. Berättar om min kväll i morgon. Har haft det riktigt bra iaf! =)

God natt!!

Har jag sovit?

Blev tvungen att vila ögonen när jag hade ätit, efter att jag hade sett det första avsnittet av 2 1/2 men. Är rädd att jag somnade, men är inte riktigt säker. Kan ju också ha varit så, att jag bara blundade och vilade. Men med tanke på min sömnförmåga så skulle jag egentligen våga gissa på att jag har sovit.

Sulfat

SO4

Svavel. Det finns i godis. Har jag sett. Konstigt. Någon ide om varför?

Vad vill jag säga?

Jag är som sugen på att skriva här idag. Men vad ska jag skriva? Har egentligen inte någonting att säga. Men när jag väl kommer igång kommer det väl att flyta på, precis som när jag pratar =P

Jag blev ju tvungen att inse att jag inte hinner träna 16.45 när jag slutar 16.30. Speciellt inte om jag inte har bil. Och jag vågade inte ta bilen idag, eftersom jag inte vet hur lite bensin jag har. Ska tanka i morgon, när jag får pengar. Eller nåt. Kom på att jag kunde gå på en promenad istället för att fara och träna idag då. Så då förenade jag nytta med nöje, och tog en promenad till Ålidhem. Och hämtade ut mitt nya Visa-kort. Glittrigt och fint. Nya saker är alltid roliga. Faktiskt.

Nu är jag absolut död. Vet inte hur jag ska orka vara vaken ens en liten stund till. Men det är väl lika bra att ta tag i middag iaf, så har jag något att göra. Då somnar jag inte iaf.

Nästan försovning.

Höll på att försova mig idag. Min väckare ringer varje dag om jag inte slår av att den ska ringa varje morgon. Ofta glömmer jag det på helgerna, så när jag vaknade i morse trodde jag att det var helg. Drömde att jag hade folk som sov över och så blev jag tvungen att stänga av klockan fort, så att mina gäster inte skulle vakna. Det känns som att det var ren tur att jag kom på att jag faktiskt skulle kliva upp. Men det gjorde jag. Tur.

Åååå!!!!

Jag blir så less!!! Jag städar, men det blir ju aldrig rent! Det är alltid någon liten fläck som inte går bort. Hittar bara mera damm när jag precis har dammsugit färdigt. Och så kommer jag alltid på någonting mera som behövs göras. Och då blir jag bara ännu mer irriterad. För då tycker jag ju inte att det blir fräscht. Även om det ytligt ser ut så. Jag önskar att en städfirma kunde komma hit och städa ordentligt, så kan jag hålla efter sen. Nu ska jag fortsätta. Less.

Klockan tio, förkylning och en svårtolkad meny

Kanske är det många som blir förvånade när jag nu ställde klockan på tio och klev upp. Eller klev upp och klev upp, det var min intention jag lovar. Låg i sängen till kvart över tio, och sen klev jag upp. Och gick ända till soffan, där jag la mig istället. Men det är ju söndag, så då får man väl det? Dagens planer är i alla fall lugna. Ganska tråkiga, men ändå sköna att göra. Hänga upp gardiner, städa, diska, vika tvätt. Sånt där som måste göras, men som är hemskt lätt att skjuta upp. Men det ska ändå bli skönt att ta det lugnt och bara umgås med mig själv. Ska göra en liten utflykt till affären och köpa smör, och det kan hända att det även bli lite lite lite godis =P

När jag då vaknade i morse hur som helst, så gjorde jag en upptäckt. Jag är ju typ förkyld igen. Det är tydligen inte meningen att jag ska få vara frisk. Men jag tänker inte ge upp. Om jag inte har ont i halsen tänker jag träna iaf, och mota bort förkylningen. För nu är jag less!!!

På fredag ska  vi ut och äta med jobbet. Känns roligt. Men däremot så får vi väl se hur det går med maten. Det fanns ju såklart inget jag kunde äta, så jag höftade lite och så får jag väl låta bli att äta upp hallonyoghurtglassen kanske =P Men så sjukt mycket konstiga saker det fanns, men fattade ju ingenting. Ok att det står röding, det kan man ju förstå vad det är. Men Biff med kappa! Vad är det för något?? Med pommes anna, shitake, vitlökscreme och oliv/citron sky. Låter inte det lite suspekt? Har iaf fått förklarat att pommes anna tydligen är någon typ av potatiskaka, men skriv det då!!! Och snälla, förklara vad kappan är!! Ingen av personalen på hela huset visste. Och shitake, visst är det någon typ av svamp? Skriv ut det då! Under all kritik! Men det blir gott med trerättersmiddag =)

God morgon!

Min plan igår var att kliva upp typ klockan tio, eller gärna tidigare, och gå och träna. Dock fanns det som ingenting som jag jättegärna ville gå på, afron gick tio och jag vägrar kliva upp klockan nio på en lördagsmorgon efter en lång arbetsvecka.

Så nu i morse när klockan ringde klockan tio, så gick jag upp och kollade vad jag har att välja på. Antingen är det Aqua 2. Helt ok, men jag är faktiskt inte så peppad på det just nu. Det andra alternativet jag har är step muskel. Jag har inte varit på step på år och dar, jag får så ont i knäna. Dessutom, om det är ett muskelpass så skippar jag det nog. Jag känner av mina muskler just nu, kan jag meddela, efter body pump igår.
Så hmm. Det fanns inga pass jag vill gå på. (Kanske klagar lite, jag vet inte? =) )
Däremot. Längtar jag efter frisk luft, så det blir en långpromenad istället!!! Skönt! Nu ska jag bara pallra mig ur soffan och ta på mig lite kläder. Men det är så härligt pirr i kroppen när jag håller på att vakna, har ni så?

Ska in till stan senare också, och äta lunch med Martina och Johanna. Var evigheter sen vi träffades, vi är verkligen dåliga på att styra upp. Men nu ska det ju bli av så! =)

Nu ska jag försöka lämna pirret och ta en rask prommis!

Ha en bra dag!!  

Fotspår i sanden


Fin dikt, tänk Gud eller vän, välj själv!

Fotspår i sanden
En natt hade en man en dröm, 
han drömde att han gick längst en strand tillsammans med Gud. 

På himlen trädde bilder av hans liv fram. 


Han såg på varje bild två par fotspår i sanden, 

ett par var hans och det andra paret var Gud. 
När den sista bilden syntes såg han tillbaka på spåren. 


Han upptäckte då att många gånger under hans liv 
fanns endast ett par fotspår. 
Han såg också att detta var under de mest 
ensamma och svåra stunderna i hans liv. 


Detta bekymrade honom mycket och han frågade Gud om detta; 
'Gud, du sa när jag en gång bestämde mig för att följa Dig, 
att du skulle gå med mig hela vägen. 
Men jag ser att under de svåraste tiderna i mitt liv 
finns det bara ett fotspår.

 
Jag förstår inte varför du lämnade mig när jag behövde dig som mest'. 
Gud sade; 'Mitt barn, Jag älskar Dig och skulle aldrig lämna dig.

 
Under tider av svårigheter och prövningar när du bara kan se 
ett par fotspår, då bar jag dig'. 


Margaret Fishback-Powers.


Vilket ord söker jag?

Jag vet inte vilket ord jag letar efter som ska beskriva mitt emotionella tillstånd just nu. Om jag beskriver kanske någon kan leverera rätt ord. Idag har jag varit och tränat och verkligen använt min kropp ordentligt, och det känns väldigt skönt!
Och så slutade jag 13 idag, vilket gav mig mycket tid att använda min dag. Härligt! När jag kom hem åt jag lite godis som Anna kom med för någon dag. Gott! Sen la jag ner huvudet på kudden i soffan och somnade på två röda. Underbart! Sen har jag bearbetat diverse händelser under kvällen och har fått veta att jag allt kommer att lösa sig. Oerhörd lättnad!

Vad är mitt emotionella tillstånd??? Någonting positivt är det iaf, men vad!?!?

Återigen

Så ligger jag här i soffan. Klockan är 22.57. Inte ok. Såklart. Varför går jag aldrig och lägger mig i tid är min fråga!? Om det då vore så väl att jag skulle börja sent i morgon (8.30), men såklart inte. Jag ska öppna. Dåligt. 6.30. Ojoj. Det blir iaf bil!! Hoppas jag. Tänk om bilen inte fungerar.. ångest. Jag är alltid lika orolig för sånt där när jag ska öppna.

Vi får väl se om det är värt det i morgon bitti. Men själavård, god middag, powernap, underbart sällskap, glädje, gitarrspelande och criminal minds klår det mesta tror jag.

Hmm.. undrar hur länge jag kan sova i natt.. Undra om jag kan somna halv tolv. Och måste kliva upp tjugo i sex iaf. Hmm.. det blir kanske 6 timmar iaf! Det är ju ändå helt ok! =)

Sov gott, det tänker jag göra!!!


Felberäknat.

Jag har ju berättat att jag har börjat kliva upp tidigare för att kunna slappa lite i soffan också. Gjorde det i morse också. Dock så felberäknade jag tydligen tiden lite grann, för nu har jag en halvtimme på mig att slappa - och det är lite för länge. Vet inte riktigt hur jag gjorde. Men det gör mig aningens aningens bitter att jag hade kunnat sova en halvtimme till. Men men. Så är det.

Apropå det jag skrev igår. Om att strunta i att sova middag. Kan hända att det var ett undantag det som hände. Dock vill jag tro att det beror på att jag inte sov middag som jag sov så sjukt gott inatt. Och det gick rätt bra att kliva upp. Jag vill dock poängtera att jag längtar fruktansvärt mycket till helgen, då jag får sova ut! Funderar på att kliva upp och träna på lördag, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag att sova tills jag vaknar istället. Och det förtjänar jag.


Sova middag?

Jag älskar ju att sova middag. Det är helt underbart. Jag brukar kunna sova typ två timmar middag och ändå somna i tid på kvällen. Vilket gör det hela ännu bättre. Men igår kunde jag verkligen inte sova. Och då hade jag ju ändå bara sovit middag 45 minuter typ, innan bion. Bio borde ju göra en trött också. Konstigt. Eller så är det så att jag är stressad. Eller så är det så att ju mindre man sover på dagen desto piggare är man på kvällen. Eller så gäller det bara mig. I vilket fall som helst - idag har jag inte sovit någon middag. Får vi se om jag lyckas somna ikväll, till skillnad från igår. Inte för att jag ska klaga, jag vet. Jag har ju faktiskt inte några sömnproblem. Men faktum är att det vore sweet att få vakna utvilad.

Nu ska jag få besök av anna. =). Mysigt!

Det var inget utkast

Det hamnade inte som ett utkast. Som jag hoppades. Mitt förra inlägg i går. Det försvann. Måste ha kommit åt några knappar, musplatta är sjukt överskattat!!!!! Idag slutar jag halv tre!! Skööönt!! Då ska jag hem och sova, och sen ska jag gå på bio. Se Wallander. Ska bli väldigt roligt faktiskt. Blir nog lite spännande att se Wallander på bio. Kan bli lite läskigt =). Och alltid trevligt med lite umgänge. Ojoj, nu är jag lite stressad, upptäcker jag. Ska ju vara på jobbet 07.20

Ha en bra dag!!

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Hade precis skrivit ett långt inlägg, som försvann!!! Blä!! Får se om jag orkar skriva om det senare idag. Typiskt!!!!

Hyfsat seg

Oskar ringde och väckte mig idag. 12.40. Och då var jag så sjukt seg. Grymtade bara fram några svar och han sa att han skulle ringa upp senare, jag kanske var otacksam att prata med, vad vet jag? =) Fast egentligen tror jag att han bara ville vara snäll och låta mig sova tills jag vaknade av mig själv. Men precis när jag höll på att sjunka tillbaka i en underbar sömn kom jag på att jag har tvättid idag 13-16. Då blev jag alltså tvungen att kliva upp. Usch. Så nu ligger jag här i soffan och är fortfarande lika seg. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att bli pigg. Kanske gå en promenad. Eller inte. Det är ganska skönt här i soffan nämligen.

Ikväll ska jag och Anna ut. Det var ett tag sen. Anna kommer hit, sen ska vi äta och sen dra iväg på utflyttningsfest på Berghem. Hos Mange, Viktor och Tomas. Det blir nog ingen längre visit tror jag. Kommer nämligen att bli sjukligt mycket folk, om jag känner det där sällskapet rätt. Tomas skrev en inbjudan på facebook till alla hans vänner. Viktor skickade ut inbjudan till alla i sin telefonbok tror jag. Mange vet jag inte.
Det blir också slutet på en era. Att de flyttar därifrån. Känns trist. Inte för att jag är där jätteofta, men ändå. De ska ju bo där, det hör ju liksom till.
Blir nog schlagerklubben sen också. Kul. Jag och kusin vitamin var ju på Corona förra helgen, inte ok! Vilken köttmarknad!!!! Mycket kan man säga om schlagerklubben, men inte är det speciellt mycket köttmarknad! Bra!

Och så måste jag städa idag. Tänkte att det skulle vara lite fint när Anna kommer idag, sist hon var här var det ju ett bombnedslag, så nu ska jag göra mig till lite =) Inte för att hon bryr sig, men ändå. Känns bra för mig!

Borde kanske ta tag i det. Kanske. Kanske inte. Beror på hur jag känner efter att jag har varit nere i tvättstugan snart.
Ha en bra kväll!

Tjing!

Fredagsmorgon!

Skönt! Ser framemot en härlig helg. Singstar i kväll och utgång i morgon! Kommer bli hur kul som helst tror jag.

Det är inte det att jag inte  tycker om mitt jobb. Det gör jag verkligen. Och det känns faktiskt riktigt bra just nu. Inte less eller något. Men, då var det den jobbiga punkten då - att kliva upp på morgonen. Så sjukt jobbigt. Det är faktiskt inte alls roligt på något sätt. Har dock många olika sätt för att liva upp min morgon. Det första jag gör är att klä på mig, och då har jag tagit på mig kläderna kvällen före och lagt på en fåtölj som står vid sängen. Sen kliver jag upp, tänder en lampa, slår på datorn och slår på tv:n. Jag kör alltid tv 3. Känns lagom lättsmält. Bara för att  ha något i bakgrunden. Såg gomorron sverige på svt förut, men det kändes som att jag blev tvungen att tänka, så det la jag ner. Sen går jag in i badrummet, sminkar mig, sätter på mig smycken och sätter upp håret. Efter det går jag ut i köket, slår på tevatten, brer mackor och så. Sen sätter jag mig i soffan och maler mackorna. På sistone har jag lagt till en liten procedur på morgonen. Jag kliver upp lite lite tidigare, så hinner jag lägga mig i soffan och ta det lugnt när jag har gjort allt annat färdigt. Det är skönt.

Nu måste jag dock snabba mig för att hinna!!
Hörs!!

Jämmer och elände.

Bitter.
Less.
Sjukt drygt.
Ironiskt.
Varför just jag?
Vänta EN halvtimme snälla!!!

Nu kanske ni undrar varför jag är så bitter och less.
Jo, idag spydde en unge ner mig precis efter mellanmål. Fem i två typ.

Varför det är sjukt drygt behöver jag nog inte säga något om.

Ironiskt nog så satt han inte ens vid mitt bord. Han satt bara i mitt knä en stund efteråt. Så där har jag ju förklarat begreppet varför just jag!

Det som var speciellt drygt var att han skulle hämtas klockan två. Och spydde i mitt knä klockan fem i två!!!!!

När jag kom hem kastade jag av mig alla kläder i hallen, klev direkt in i duschen och spritade sen typ in hela kroppen!!
Ändå känns det som att jag har lukten av spya impregnerat i hela mig!

USCH!

Som en vis man sa, ibland är det helt fantastiskt att jobba med barn, men det finns en del man gärna skulle klara sig utan.

P.s. Nu har jag varit och köpt proviva, blåbärssoppa, bananer och smörgåsrån. Bara i nödfall. Fast provivan ska jag sörpla i mig snart. När jag har sovit =)

Så sjukt trött!

Men vilken ångest jag har! Eller det var väl kanske igår mest jag hade ångest. Eller i natt. Måste du vara så trevlig Oskar? ;)
Och tack så väldigt mycket för hjälpen! Oskar hjälpte mig att ta upp mina sommardäck på balkongen, inte en dag för tidigt! Fast det drog ut ganska mycket på tiden, jag fick ont i magen. Aj. Typiskt. Jag måste ha ätit något som jag inte tål. Har inte gjort det hemma. Så det jag har ätit förutom det är förskolematen. Blir nog matlådor i framtiden.
I vilket fall som helst så spelade vi lite gitarr och pratade mycket. Och klockan blev bara mer och mer. Och då körde jag förträngning. Ganska länge. Sen fick jag ångest. Jag kom i säng kvart över tolv typ. Och klev upp kvart över sex. Plus att jag vaknade några gånger under natten. Jag är ganska trött, skulle man kunna säga. Och nu ska jag iväg och jobba, fast som tur var slutar jag halv tre. Dock har jag inte mycket till rast under dagen, och så har vi inskolning. Så, som sagt, kan bli lite trötter under dagen. Nej, nu ska jag borsta tänderna, ta på mig mitt täcke (dunjackan) och bege mig till bilen!

Ha en bra dag!

På en gång

Jag ska börja på en gång.

Oskar har tagit sig an mig, ska lära mig att spela gitarr. Egentligen har jag spelat sporadiskt några ackord, men alltid under ledning av Oskar när jag ska lära mig något. Eller egentligen, nu talar jag ner mig själv. Jag kan ju faktiskt lite grann själv! Men Oskar är så sjukt duktigt på att spela. Han har lärt upp några stycken nu. Det är rätt kul.

Vi har några låtar på vår repertoar också. Där han spelar och jag sjunger. Då kan det bli lite mer avancerat. Roligt. Californication (red hot chili peppers), Wings of a butterfly (HIM), Av längtan till dig (Åsa Jinder). Det är de spontana jag kommer på.

Roligt!

Ingenting

Känns som att mitt liv har blivit tråkigt. Inte för att jag tycker det. Gör så många roliga saker. Umgås och har trevligt. Men jag har ingenting riktigt stort att berätta i bloggen. Jag blir lite less på det. Men jag ska försöka uppskatta mina små inslag lite mera. Framför allt kanske göra det lite roligare att läsa.

Tio minuter före utsatt tid

Kom jag hem. 19.20. Och då stod jag ändå och pratade med en arbetskollega ganska länge. Vi inspirerade varandra kan man säga. Kämparglöd. Vi ska förbättra en lokal arbetsplan, vilket känns ganska viktigt. Och det är ganska länge sen den förändrades. Den lokala arbetsplanen ska ju innehålla vilka mål vi jobbar emot, och hur vi arbetar för att uppnå dessa. Dessutom ska den ligga till grund när det är dags att revidera kvalitetsredovisningen. Den ska ju visa våran profession. Så det är dags att ta tag i den lokala arbetsplanen!

Våran inskolning verkar komma att gå ganska bra iaf. Hon brydde sig knappt om sin pappa. Skönt.

Får väl se vad det blir för tillställning på fredag. Bio eller singstar. Hmm. Båda känns roliga. Hmm.
Linda, du får hemskt gärna komma! =) En officiell inbjudan, häftigt va?! ;)

Morgonbitterhet/trötthet

Arbetsplatsträff ikväll. Som det så fint heter. Så jag kommer inte att vara hemma förrän klockan halv åtta, och det känns så sjukt drygt. Vi har i alla fall några viktiga saker att diskutera. Sovavdelning. Frukostavdelning. Spännande att se hur det går. Lär ju vara olika åsikter, om man säger så.

Vill bara lägga mig i sängen igen. Sova. O så skönt. Har ju ingen möjlighet att sova middag när jag slutar så sent. Då är det bara drygt att kliva upp. Fast det ska ändå bli mysigt att komma till mina barn.

Och så har vi inskolning. På världens minsta barn. Spännande. Kan ju verkligen gå hur som helst. Ojoj.

Om ni undrar så påverkar min trötthet hela mig just nu. Fast det kanske ni redan har listat ut.

Ha en bra dag!
Kram!

Detta händer inte!

Detta händer verkligen inte!!! Fy vad less jag blir. Min börs har kommit bort. Tappade den nog vid Corona igår. Då kan ju vem som helst ha fått tag i den. Antar att jag måste spärra alla kort och sånt skit!! Neeeej! Såååå less!!!

Markus

Nu blir det tjatigt. Och lite knäppt. Och så. Men igår kom jag att tänka på Markus när jag pratade med mamma. Vet inte varför. Och om ni läst min blogg någon gång tidigare så behöver jag inte ens säga ilken Markus jag menar. Blev tvungen att se några klipp från stjärnor på is, och blev salig när jag såg att de hade lagt ut versioner som jag inte hade sett, då man får se när de får sina poäng. Och då ser man alla hans reaktioner och personlighet, och jag blir kär på nytt. Fick rysningar när de körde Sexy back i finalen. Så nu sitter jag och ser på klipp med honom igen - fast när han sjunger. Tihi.

Generad?

Var och hälsade på Oskar och Viktor idag när de satt i datasalen och skrev sitt examensarbete. Det blev mycket snicksnack och lite verkstad om man säger så. Ribban var redan satt när jag kom dit. Lågt. Mycket lågt. Nästan så att man inte såg den. Många roliga skämt och berättelser. Byskeskolan alltså. Vilken juvel. Och många skämt som jag inte ens tänker ge ledtrådar om. Roligt var det i alla fall. Jag fick vara lite till hjälp. Och fick lite massage. Win-win situation liksom. Lycka till pojkar!

Skämmes Anna

Jag skäms nästan över mig själv. Som de flesta (eller alla?) vet så älskar jag Soran Ismail. Och just nu kom jag på att jag (jämmer och elände) inte har läst hans blogg på hela dagen. När jag gick in så hade han skrivit tre nya inlägg. Vilken skam! Jag som brukar hinna kolla typ fyra gånger innan det kommer ett nytt inlägg.

Bilder från nyår

Tänkte som en komplettering till mitt underbara inlägg tidigare om beskrivningen av nyår. =)



Oooo.. sovmorgon!

Sweet!

Sjukt skönt! Jag älskar mitt jobb, men det är väldigt skönt när man får sova ut.

Jag undrar vad jag ska göra idag. Hmm. Pratade med Anna, jag skulle höra av mig om jag skulle in till stan. Men frågan är om jag ska idas göra något vettigt, eller om jag bara ska sitta i soffan innan jag ska börja göra mig i ordning. Vore ju trevligt att träffas på stan. Men vore skönt att inte göra något alls.

Har fått ett litet uppsving på mitt gitarrspelande. Det går ganska mycket upp och ner. Nu har jag hittat en låt som jag är råpepp på att lära mig. The special two. Missy Higgins. Lyssna gärna på youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=hR-4zBLWVQY&feature=related


Morgon.

Vet inte vad den kommer att innebära. Känslomässigt alltså. Jag ska jobba till halv sex, så förhoppningsvis är ungarna mysiga och all personal är det och så vidare. Behöver det. Sen ska jag träffa Oskar. En mysig vän. Då får jag vara glad och lite nedstämd på samma gång. Om ni förstår. Nu måste jag ta och borsta tänderna innan jag drar iväg till jobbet.

Som sagt.

Skylla sig själv. Kom igen!? Hur mycket ska det bli på en dag egentligen? Fy vad less jag blir. Fast det här var inte mitt fel. Muntra upp mig snälla. Roliga sms eller nåt.

Risktagande

Antar att jag får skylla mig själv. När jag snokar. Det går sällan bra.
Visst snokande är fantastiskt roligt. Men det där borde jag verkligen inte ha gjort. Det mådde jag inte alls bra av. Å nej. Nu blev jag lite depp. Hur ska jag komma över det här nu då?
Behöver någon av mina vänner känner jag. Vem ska jag ringa?

=(

Nyårsafton

Jag skriver om nyårsafton såhär lite i efterhand kan man säga. Men jag har inte riktigt haft tid eller ork att skriva på ett tag. Iaf. Jag och Oskar kom till Anna och Fredrik klockan 16.59, tiden som var utsatt var 17. Då höll Fredrik på att dammsuga och sa att vi var sena, med glimten i ögat. Ullis och Anna höll på att sminka sig fortfarande. Kort sagt, allt var som vanligt. Ingenting negativt menar jag med det.

Vi började småprata lite, och snart ringde Daniel på dörren och hela gänget var samlat. Anna hade köpt en jättefin kandelaber som vi tittade lite på. Vi hade köpt lite gott snacks som vi smakade på. Och dukningen var helt fantastiskt underbar, gjord av Anna och Ullis kvällen innan. Sen drack vi ett glas mousserande vin, fint värre! =)

Sen satte vi igång med matlagningen. Vi hade hittat ett recept på någon avokadoröra i pajskal som vi tänkte prova. Så vi blandade ihop diverse ingredienser: Avokado, lime, pepparfrukt, gräslök, persilja, oatlygrädde och så har jag säkert glömt något. Och så gjorde vi ett pajskal. Och så åt vi det. Så sjukt gott! Det bästa på länge. Och den godaste förrätt jag har ätit någonsin! I alla fall som jag tål!

Sen slappade vi en stund innan vi åt huvudrätt. Och vilken huvudrätt sen. Buffe. Rostbiff, oliver, bröd, ost, potatisgratäng, potatissallad, parmaskinka, m.m. Och så väldigt trevligt! Vi spelade spel och stämningen var på topp. Såg på fyrverkerier i parken.

Hade dock en inte så trevlig avslutning på kvällen. Jag och Daniel följdes en bit på vägen hem och vi gick alltså hem. Och jag fick såna förfärliga skavsår, tror aldrig att det har varit värre. Fick blåsor efter halva vägen tror jag, och innan jag var hemma hade blåsorna gått sönder och huden skavts av. Fötterna rent av blödde. AJ! Men kvällen var suveränt trevlig!

RSS 2.0