Nya invånare

Idag när jag, mamma och Nina var på stan gick vi förbi en kille som stod bredvid sin cykel med en karta i ena handen och en telefon i andra handen.
Och så hör vi honom säga i telefonen på klingande skånska: "Var var det vi skulle ha ringdansen ikväll?"
Det gick verkligen inte att hålla sig. Tyvärr. Gapskratt.

Otäckt

När jag hade hämtat Nina igår på bussen, så skulle vi fara och handla lite mat på Berghem. När vi kliver ur bilen hör vi något ljud och tittar ditåt.

Då är det en stor hund som har attackerat en liten bichon frisé. Han har den i käftarna och bara ruskar den fram och tillbaka. Det var inte ens en hund som såg ut att vara aggressiv.

Ägarna till den lilla hunden var där, och försökte få den stora hunden att släppa greppet, men det tog lång tid. Den lilla började tjuta och det bara skar i hjärtat.

Till slut kom den loss med hjälp av diverse människor, och den hade ett stort sår på sidan av kroppen och linkade fram. Undra hur det gick för den hunden. Obehagligt var det iaf.

Torsdag

Det gick inte. Jag orkade inte.
Det gör mig ledsen faktiskt. Klassiska symptomen med skakningar och yrsel.
Även illamående eftersom jag satt på en vanlig stol. Det som jag har upplevt när jag suttit i diverse väntrum. Så efter en kort föreläsning höll jag på att svimma, men kämpade mig igenom övningarna.
Sen for jag dock hem. Hann vara där i typ en och en halv timme.

Ikväll har vi köpt biljetter till harry p. Hoppas att jag känner mig piggare då, för jag vill verkligen inte missa den. Speciellt eftersom jag redan har köpt biljetten.

Torsdag morgon

Idag ska vi vara på backens sommarhem och leka lekar hela dagen. Underbart för mig, skulle man kanske tänka. Skulle nog jag tycka, om det inte vore för gårdagens uppenbarelse.

Vi hade drama i en och en halv timme och gjorde övningar och sånt. Efter en timme ville jag bara lägga mig ner och gråta. Fick de typiska syndromen för att jag inte orkar längre. Yrsel och skak. Orkade inte tänka eller prata.

Inser nu då att jag inte kommer orka vara med och leka idag alltså. Är inte alls sugen på att vara där över huvudtaget. Men jag får fara dit ändå, men tänker smita tidigare.

Har dessutom inte en aning om vars det ligger eller hur lång tid det tar att ta sig dit. Betyder att jag egentligen borde sätta mig i bilen nu och fara iväg. Men jag känner mig inte så pepp, så jag sitter här ett tag till.

Måste även prata med min svenskalärare. Ska vara borta på tisdag. Ska göra min datatomografi av lungorna. Tänkte fara tillbaka efter det men jag insåg att det är nog ingen bra idé. Efter förra gången jag gjorde det var jag både yrslig och mådde illa. Så ska man även dricka en massa vatten för att få ut kontrasten ur kroppen. Så det är nog bäst att jag far hem och lägger mig i sängen. Borde gulla med någon vän som kan följa mig och stödja mig sen när jag har gjort färdigt röntgen.

Inte en peppande dag idag alltså.

Och så är det värdelöst väder.


Men jag ska försöka visa ett positivt ansikte utåt idag. Ett tag i alla fall. Sen far jag hem.

Förvåning

Vad förvånad jag blev när väckarklockan ringde i morse.

Var är jag?

Varför ringer klockan?

Ska jag ringa till läkaren?

Ska jag på läkarbesök?

Jag somnade ju nyss!

Det har under två månaders tid varit enda anledningen till att ställa klockan på morgonen.
Och jag har oftast varit hos mamma och pappa.

Nu ska jag iväg till skolan. Eller jag ska till stan, klassen ska vara där i dag med Anna. Har ingen aning om vad vi ska göra. Spännande.




Som pickles

Jag och Anna satt och funderade över det här med vänner idag. Att man gör olika saker med olika människor, någon kanske är en filmmänniska, någon en festmänniska osv.

Jag: "Fast du är ju bra till det mesta"

Anna: "Ja, som en allt-i-allo kompis. Allt från inredning (jag har tidigare fällt en kommentar om att hon är som inredning när vi pratade om att vissa människor måste man anstränga sig när man umgås med. Anna är någon man bara kan vara med, som inredning) till bollplank."

Jag: "Haha, ja"

Anna: "Jag är som pickles.. det kan väl också användas till många olika saker?"




Är det här roligt för andra eller bara för mig och Anna?

Igår hade jag och Anna varit och ätit lunch och var upp till henne. När vi var på väg ner igen i hissen, så tyckte Anna att vi borde åka iväg någonstans. Men då skulle jag behöva hämta mina saker uppe hos dem igen.

Vi hann inte bestämma oss innan hissen stannade, så Anna satt kvar och jag stod kvar i hissen trots att dörren öppnades.

Där stod Annas granne. Både han och vi blev lite förvånade. Skulle tippa att han blev ännu mer förvånad. Han trodde väl inte att det var någon i hissen eftersom ingen var på väg ut när dörrarna öppnades.

Så när vi har kommit över våran förvåning så kliver vi ur hissen och Anna säger till sin granne: "Vad fint ni sjöng i natt".
Och istället för att säga typ ursäkta att vi störde eller något sånt, så säger han: "Tack".
Rätt kul tyckte jag. Blev roligare när vi skulle kliva ut från ytterdörren och hissdörrarna börjar gå igen. Då kommer han tydligen på sig att de hade stört Anna och Fredrik, så han skriker: "Förlåt", just när hissdörrarna går igen.

Sjukt kul. Tyckte vi. Frågan är bara om det är så kul utifrån.

Folkhögskola

Första dagen idag på teckenspråkslinjen. Verkar vara en bra klass, skönt!

Vi gjorde inte så mkt, lite charader och så typ viskleken fast med tecken. Våran lärare höll på att skratta ihjäl sig åt oss, för att ett tecken blev helt åt skogen fel. Det bara sprutade tårar, sjukt kul.

Jag tror att jag kommer att tycka om att gå på folkhögskola. Det är som trevligt, folk hälsar på varandra i korridoren, och alla lärare (de jag har träffat) verkar jättemysiga.
Det ska vara en lära-känna-dag nästa torsdag där vi ska ha en föreläsning och leka en massa lekar, det passar mig.

Fler rapporter kommer.

Fredag

Hur ska jag ta mig upp på fredag, det är den stora frågan just nu?
Klockan är 00:40, och jag har inte ens borstat tänderna.

Jag kommer att bli tvungen att kliva upp 07.00, och vara vaken hela dagen i princip. Det har jag inte gjort sen i juni. Ska bli spännande att se hur det går.

Ska kliva upp 9 i morgon!! Måste!

Fläktmontering

Jag köpte en fläkt för några veckor sen. Öppnade den samma kväll som jag köpte den, men insåg att jag skulle bli tvungen att montera den så jag stängde kartongen igen. Men i morse var det så varmt att jag bestämde mig för att trots allt montera ihop den.

Jag hatar instruktionsböcker, det är för töntar. Det ska vara en liten utmaning. Oftast går det bra, ibland går det mindre bra. Som när jag skulle använda min matberedare.

Fattar inte att de behöver göra en instruktionsbok tjock som en tegelsten för att sätta ihop en fläkt. 23 språk - de måste räkna med att sälja bra.

Det jag tyckte var roligast med alltihop var det de kallade för "viktiga säkerhetsanvisningar"

Här är några höjdare:

  • "Använd inte fläkten utan de främre och bakre skyddsgallren på plats. Rör inte vid de roterande fläktbladen med någon kroppsdel. Detta kan orsaka kroppsliga skador.
  • Stoppa inte in fingrar, pennor eller andra föremål i gallren när fläkten är igång."

Även "driftsanvisningar" gjorde att jag smålog:

"Hastighetsknapp
Fläktens hastighet styrs genom att du vrider på hastighetsknappen. Siffran anger vilken av de tre hastigheterna som är i funktion:

0 = Av;         1 = Låg;
2 = Medel;  3 = Hög."

Tror de på riktigt att man är dum? Den som inte kan lista ut att eftersom pilen pekar på 0 så är inte fläkten på, och att det ökar med siffror, den lär ju inte ens ha listat ut vad en fläkt är till för.

Men sen, helt plötsligt, så verkar det som att instruktionsboksförfattaren har bytts ut. Till någon snubbe som inte är så pedagogisk utan istället vill stila.

"Oscillering
För att fläkten ska oscillera, trycker du ned kontrollknappen för oscillering som sitter högst upp på motorhuset. För att stoppa oscillering, trycker du ut knappen."

Eller så var författaren bara allmänt förtjust i ordet "oscillering". Det används ju trots allt tre gånger i en mening. För det är väl inte ett ord som används så ofta, eller har jag bara ett torftigt ordförråd?


Dagens i-landsproblem

När man ska kommentera på en blogg och fyller i namn. Och sen försvinner det på något mystiskt sätt så att man måste skriva in sitt namn igen! Om man ens märker det, annars blir man "anonym".

Det här är jag

Brukar aldrig annars kunna svara på sånt där som favoritsaker och sånt, men nu ska här levereras, trots att detta egentligen bara är för töntar, att skriva det här:

Favoritfilm: Rent (musikal)

Favoritsång: I drove all night (celine dion)

Favoritbok: Luftslottet som sprängdes

Favoritsysselsättning: Lösa korsord


Det är jag för tillfället!




Det här med vatten..

Har tänkt lite på det här med vatten..

Man slösar ju väldigt mycket med vatten. Utan att behöva betala för det, om man inte bor i villa förstås.

Om man tänker på hur dåligt med vatten vissa människor har det, så borde man vara mer rädd om vattnet.

El måste man ju betala för. Då slösar man inte lika mycket.

Började fundera på om alla borde betala för vatten. Å andra sidan, då blir det säkert några som blir lidande där också. Och så vore det orättvist om man fick betala för det man förbrukade, eftersom barnfamiljer förbrukar mer men inte har mer pengar.

Jag vet inte vad lösningen på problemet är.

Kanske kan börja med att inte diska under rinnande vatten.

Men jasså!!!

TV Shack is no longer accessible from Sweden. We apologize for the inconvenience.

Anna virrpanna..

.. känner jag mig just nu.

Kommer inte ihåg vem jag har pratat med, vad folk har berättat, vad jag har berättat, vem jag har berättat vad för..

Och det är inte för att jag inte engagerar mig, utan skulle tippa för att det är så mycket att hålla i huvudet just nu.

Måste börja skriva ner allt. Får föra anteckningar efter varje samtal jag haft eller något sånt. Folk lär ju inte uppskatta att jag har noll koll. Och inte jag heller.

Jag har en ny idol!

Eller idol och idol.. men jag har iaf hittat en blogg som är helt fantastiskt rolig att läsa!

Kan känna igen mig i en del.. men det mesta är bara galet roligt..

Så.. ett tips!!

http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.2895738


Denna friidrott alltså..

Hahahaha!

De sprang några meter, är värdelös på att uppskatta och ser inte så noga på tv:n.

Men jag reagerade på en tupp som sprang. Det såg ut så iaf. Men det var tydligen en som sprang med röda långa tights och vit huvtröja!?

Hur ofta händer det under ett friidrotts-vm?

Detta är ju fantastiskt!

Gång..

Sitter i soffan och tittar på friidrott.. Just nu visar de gång. Det måste ju ändå vara den fulaste sporten ever!!
Får det ens kallas för sport undrar jag även..

Lite tankar kring det..

Jag vet inte hur långt man går egentligen. Men tänk om man har gått tre fjärdedelar av  loppet och så sen helt plötsligt håller en gubbe upp en röd spade. Det betyder ju typ att man har sprungit istället för att gå, om jag har förstått det hela rätt. Fatta surt alltså.

En parallell är trav. Hästarna som ska trava, trots att de egentligen vill sträcka ut i galopp. Det är jag säker på. Och så om de råkar göra det, blir de diskade. Precis som i gång.

Det är inte naturligt. Ska man tävla ska människor springa och hästar galoppera. Inte panikgå eller trava.

Varför..

..händer det jobbiga saker för fina människor?

Det finns så många värdelösa läkare!!! Så sjukt, det är ju då man är som mest utsatt och behöver någon kompetent människa och inte någon som säger taktlösa saker och tycker synd om en!! Det är inte ok alltså!!!!!


Nästa: Strömbäck

Jag kommer inte att jobba i höst, p.g.a:

  • Utredning
  • Vaccinering
  • Ork
  • Behandling
  • Datatomografi
  • Får inte bli sjuk
Men jag är sjukskriven bara tills på torsdag.
Så jag har funderat på vad jag ska göra efteråt, måste ju göra något i höst eftersom jag inte blir sjukskriven.

Nu är det klart: Var på antagning i fredags, och jag har kommit in på teckenspråkslinjen i Strömbäck. Ska bli jätteroligt och intressant. Är ju något som jag länge velat göra faktiskt. Och så får jag ju Anna som lärare, det blir ju perfekt ;)

En ljusning i tillvaron.. =)


Nästa: Umeå

Undra hur många gånger jag har farit fram och tillbaka mellan Umeå och Luleå den här sommaren. Ett antal är det i alla fall.

Den här gången ska jag nog ner "för gott". Om jag inte får sjukskrivningen förlängd, då kanske jag åker upp igen. Kommer återigen att behöva få den förlängd, men vet inte om jag kommer att få det. Hoppas verkligen det, men jag misstänker att jag inte får det.

I morgon ska jag på en antagning till teckenspråkslinjen i Strömbäck. Så har jag en plan om jag inte får förlängd sjukskrivning. Frågan är om jag kommer att orka med heldagar. Kanske jag kan få bli sjukskriven på deltid. Då kommer jag att läsa spanska istället.
Fast min längtan är att orka med teckenspråket. Det är någonting jag verkligen vill göra.

Men häromdagen slog det mig att jag inte kommer att jobba i höst. Att jag inte orkar. Att jag inte får. Och det var inte kul. Det här är ju inte vad jag vill göra, jag vill ju jobba med det jag älskar mest.
Det har varit så mkt att styra upp, så jag har inte haft tid att tänka efter hur det känns. Förrän nu. Och det känns inte bra. Alls.

Men det är klart. Kanske är det här det bästa som kunde hänt. Relativt sett såklart.
Kanske jag får ordning på min kropp nu. Inte vara sjuk så ofta. Vore ju tacksamt.
Så det är förhoppningen just nu!

Bring order in my hjärna please!

Försäkringskassan?
Läkare?
Vaccinationer?
Teckenspråksutbildning?
CSN?
Spanska?
Sjukskrivning 100%?
Sjukskrivning 50%?

Minigolf

Jag har en trend när jag spelar minigolf.
I början brukar allt vara frid och fröjd och jag brukar ligga kring tre slag, plus minus ett.

De tre första banorna kanske.

Sen barkar allt.

Jag blir så less över att det går dåligt, och det får till följd att jag inte riktigt engagerar mig så mycket som behövs för att kunna repa upp mitt spel, tror jag. Det i kombination med att jag kanske inte är den ultimata förloraren gör att jag kan tänka mig att det inte alltid är roligt att spela med mig.

Linda uttryckte idag om mig och Nina att vi är likadana. Går det inte bra kan man lika gärna åka hem. Vi blir så less att vi inte bryr oss längre. Kan ligga ett litet uns sanning i det, tyvärr.

Så idag var väl inte direkt något undantag.
Citat från Nina när hon slog på andra banan: "Jag hatar minigolf! Det är inte ens ett skämt, jag hatar det!!" Senare uttryckte hon även hur frustrerad hon var över hur det gick med det magiska som nog kommer bli ett legendariskt citatet: "Men kan någon skjuta mig baklänges!"

Trots detta kom vi fram till sista banan och det visar sig att Linda leder med ett poäng över Nina.
Jag låg sist. Ganska ordentligt.
Johan låg näst sist. När det var hans tur så säger Linda: "Det spelar ingen roll hur många slag du slår nu Johan, du kommer ändå inte att förlora"

Man SKA inte sparka på den som ligger!!!

"En bilfärd med pappa" - del 2

Jag: "Pappa, nu går det för fort"

Pappa: "Nä"

Jag: "Jo"

Pappa: "Nä"

Jag: "Jo"

Pappa: "Nä"

Jag: "Jo"

Pappa: "Nä"

Jag: "Jo"

Pappa: "Nä"

Jag: "Jo"

Pappa: "Nä"

Jag: "Suck"

"En bilfärd med pappa" - del 1

En bil framför har en kudde bakom baksätet. Det står SLEEP på den.

Pappa: "Titta kudden!"

Jag: "Mmm"

Pappa: "Det står sleep på den"

Jag: "Mmm"

Pappa: "Sov"

Jag: "Mmm"

Pappa: "Lägg dig på den här och sov"


Snart bär det av igen..

.. mot Luleå. Blir nog sista tillfället att fara till Luleå innan hösten sätter igång, så jag känner att jag vill det. Dessutom så är jag inte speciellt pigg i humöret just nu, bryter ju ihop över allt. Och då är det skönt att ha mor, far och syster inom räckhåll.

Läkaren frågade ju hur jag mådde. Lät som om de trodde att jag var deprimerad. Han frågade rakt ut om jag hade varit deprimerad någon gång, förmodligen för att han ville veta om jag visste hur det var. Verkade lite orolig, påpekade att skillnaden mellan att vara trött och deprimerad kan vara hårfin. Ungefär.
Men allvarligt. Är det konstigt om jag inte tycker att jag har världens bästa liv just nu?
Var iaf ljuvligt att jag fick två veckors sjukskrivning till. Behöver verkligen det. Hoppas att inte försäkringskassan strular nu.

Mycket som måste tas itu med nu. Men trådarna verkar nysta upp sig lite, man ser iaf vilka man kan dra i.

 

Harry Potter är briljant!!

Jag vet inte om jag ens behöver säga något mer. Vet inte var jag ska börja och hur jag ska formulera mig, bara att jag fullkomligt avgudar kvinnan som skrivit böckerna.

Böckerna har verkligen allt. Filmerna har nästan allt, som jag har förstått det av min syster, som om möjligt är ännu större fan av harry p. än vad jag är. Fick ett sms av henne en dag: "Äntligen en lugn natt, läste ut harry p. igår"

Låt mig ge er några exempel på vad filmerna innehåller:

  • Spänning
  • Magi
  • Ironi
  • Kärlek
  • Tragik
  • Ilska
  • Vänskap
  • Lycka
  • Mer spänning
  • Glädje
Helt magisk (hehe) !!!
Längtar efter nästa film! Måste läsa boken först bara.

Jag och Nina var och hyrde en film idag. Men vi började att se en Harry Potter-film igår som vi såg färdigt idag först. Och så fastnade vi i det. Så nu ikväll har vi också bara sett Harry Potter. Och inte alls filmen vi hyrde =)

Uppmuntrande sin syster?!

Idag såg jag en kvinna som cyklade och höll i styret med ena handen och det hon hade på pakethållaren med andra. Kom att tänka på min urusla balans, vilket ledde till en konversation mellan mig och syster:

Jag: "Jag har verkligen världens sämsta balans.."

Nina: "Vadå?"

Jag: "Jamen, jag ramlar ju jämt när jag cyklar.. och så kan jag typ inte stå på ett ben.. Om man ska stretcha och så du vet.."

Nina: "Nä faktiskt, det stämmer ju.. du vinglar ju så fort du ska röra dig snabbt"

Schysst support, syrran!

För er som gillar ordvitsar..

Ett internt (?) uttryck är att om det är något som verkligen inte är bra så är det ett "mörker".
Nu när jag och Nina ska sova så är det sjukt varmt här i lägenheten. Då fäller jag den briljanta kommentaren:

"Denna natten - ett mörker"

För det är ju rätt mörkt ute också. Så rätt fyndigt av mig.

P.s. "Denna dagen - ett liv" - citat av Melker

Bananfluga

Jag har en bananfluga här i lägenheten. Måste utrota den, annars förökar den sig till tusen och så slutar det med att jag måste dammsuga upp allihopa och bekämpa dem i veckor!
Men de är så sjukt svåra att smälla!

Besök!

Mor och far är underbara. De satte sig i bilen i söndags och åkte ner hit. För att laga min bil. Och kanske lite för att de märkte att jag var lite i upplösningstillstånd tror jag..
Så käre far fixade batteri och olja till bilen igår och så var vi på stan en sväng.
Det var bra att ha någon som kunde bära saker åt mig, eftersom jag inte får lyfta. Har köpt en ny stol och ett litet bord till balkongen. Måste börja sitta där oftare, det är ju helt underbart där.

Igår kväll hade jag ett annat sorts besök. Även det trevligt =)





15.07

Intet är som väntans tider....

Dagens citat

"Förbjuden frukt smakar bäst"

Free Jimmy

Jag och Linda såg en konstig film i fredags. Den är aminerad, men på själva disken står det: "WARNING! THIS MOVIE IS NOT FOR SMALL CHILDREN". När man ser filmen så förstår man varför. Man måste nästan ha sett den för att förstå riktigt hur sjuk den är. Funderar hur någon kan komma på såna här bisarra saker..

Det här står på baksidan om filmen:

"Roy Arnie har en dröm. En dag skall ha sin egen cirkus och göra succé i hela världen. Nyckeln till hans dröm heter Jimmy, en knarkberoende cirkuselefant som döljer en värdefull hemlighet. Men en kväll går allt snett, Jimmy blir helt galen och rymmer från cirkusen. Roy Arnie och hans ruffiga vänner Odd, Gaz och Flea tar upp jakten - men de är inte ensamma! Rabiata djurrättsaktivister ledda av Marius, mordiska samegangsters och ett gäng fulla jägare är också ute efter elefanten. Den svårt abstinenssjuke Jimmys enda chans är en osedvanligt hjältemodig älg... Men kan han rädda Jimmy?"


Denna dagen - ett liv!

Ja, gårdagen alltså.

Linda brukar ha otur.
Jag har på sista tiden bara haft otur.
Gissa hur det blev när vi skulle umgås?

Vi hade gjort upp en plan att vi skulle träffas på stan vid fem, och äta och sen fara hem till mig och umgås lite. Jag skulle ta bussen ner på stan innan för att gå på stan en liten stund.
Då började det.
Självklart gick det inga bussar. Kollade på internet och det stod att det inte trafikerades mellan juni och augusti någon gång. Jag blev rätt less, hur skulle folk ta sig till stan, de som bara kunde ta den linjen för att åka till stan??
Jaja, jag fick väl ta bilen då. Tänkte lämna igen filmen som jag och Linda hade sett kvällen innan, och så hämta Linda och fylla på olja och sen äta på stan. Det kändes som en helt ok plan ändå.
När jag kom ner till bilen så fungerade inte centrallåset. Konstigt tänkte jag, men reflekterade inte så mycket över det. Innan jag startade bilen. Eller rättare sagt. Försökte starta den. Det gick inte. Batteriet hade laddats ur.
Just nu är jag så nedkörd att det tog knäcken på mig.

På vägen upp tillbaka till lägenheten reflekterade jag över en sak. Jag hade ju sett en buss när jag gick ner till bilen. Jag dubbelkollade när jag kom upp och självklart hade jag läst fel, det var bara några turer som inte gick. Jaja, vi bestämde att Linda skulle ta cykeln och fara till mig och ta tillbaka filmen till affären.

Det var bara två pizzerior i hela umeå som hade utkörning. Jag hade ju inte orkat gå någonstans. Den första jag ringde till hade sommarstängt. Den andra hade han som skötte utkörningen semester!

Då kom vi på att Linda kunde fara och köpa mat med cykeln. Men när hon kom ut till cykeln så fungerade den inte. Inte så otippat.

Vår sista plan, som faktiskt fungerade, var att vi tog bussen upp till mariehem (en hållplats för mig) och gick dit och åt. Sen hade vi tur med en buss som gick tillbaka, helt sjukt konstigt.

Resten av kvällen var toppen, lyssnade på musik, såg filmer på youtube, körde singstar och drack någon öl och så.

Så jag var nöjd till slut. Men drygt var det där i mitten.

Soran Ismail

Som väldigt många vet så har jag alltid gillat Soran Ismail. Han är som skön, självdistans och inte så där dryg som många blir när de får uppmärksamhet i form av att bli "kändis". Dessutom gillar hans skämt. Så jag har läst hans blogg med jämna mellanrum.

Men nu är jag bara less. Verkar som att han också har blivit dryg och tycker att han är något. Trodde mer om dig, Soran!!

I ett tidigare blogginlägg så skriver han att han gärna är med på alla bilder bara folk är trevliga och skriver mkt om det och att folk kommer fram till honom och så.
I ett nyligt så skriver han däremot att han tackat nej till att vara med på bild, och börjat ett meningsutbyte med personen i fråga. Tråkigt nog skrev han vad han sa, och det var inte till fördel för honom. Enligt mina mått alltså.
Så nu funderar jag på att plocka bort hans blogg från mina favoriter.
Kändisskapet har stigit honom åt huvudet. Synd.

Datarensningen..

Kan börja med att rapportera att jag rensade ut en massa skit från datorn.
Brände ut alla bilder och nästan all musik. Tog också bort en del program som jag absolut inte använder.
Tror jag iaf.
Hoppas jag inte tog bort ngt viktigt =) Men det verkar jag inte ha gjort, eftersom datorn fortfarande fungerar.

Däremot håller jag på att bli tokig. Har rensat och rensat, men ändå tar det en massa plats! Av 29,6 GB har jag bara 5,4 eller nåt ledigt. Fattar inte! Ge mig gärna några tips!


RSS 2.0