Inte mycket aktivitet här..

Nej, inte mycket sker just nu här på bloggen. Vet inte varför egentligen. Händer ingenting i mitt liv, och ändå mycket. Erica har fått lägenhet två våningar under mig, i samma uppgång, kul!

Jag är verkligen 100%, och har även väldigt lätt att byta humör från glad till ledsen till arg till glad igen. Har märkt av det själv speciellt idag, men även fått det bekräftat av en annan part, som tydligen blev förvirrad av det hela. Ganska förståeligt.

Jag brukar försöka mig på att städa när jag har såhär långledigt, men idag har jag velat göra en massa andra saker, så det har inte blivit så mycket städa. Hmm, undra varför jag skriver det här, så intressant är det ju inte att läsa min blogg att det är ok att skriva om städning.

Jag är jätteglad över att få tillbaka en av mina vänner från Stockholm till höst! Hon har fått jobb här så de flyttar upp igen. Jippi! Har saknat henne, och alla ni andra som har flyttat ifrån mig. Skäms på er!!

Om en vecka börjar jag jobba. På Stadium i Luleå, ska vara där i 2 veckor, och jobba på Stadium i Umeå i 2 veckor. Det är de pengar jag drar in i sommar, och med hjälp av dem tänkte jag och Erica ta oss utomlands i höst. Vet inte om det känns realistiskt, men jag är ju optimist så!
Är lite nervös inför jobbet, var så länge sen jag jobbade, typ två och ett halvt år. Jag hoppas på det bästa, håll en tumme för mig!

Nu har ni fått en liten uppdatering av mig iaf!

RSS 2.0