Jag förstår inte riktigt..

Hur folk tänker ibland?
Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara.. Om en vän till mig skulle sluta umgås med en nära vän till han eller henne. Utan att jag umgås med den nära vännen. Då skulle jag inte ha kontakt med personen, varken på internet eller i telefon.
Är inte arg eller ngt, bara fundersam...

Kommentarer
Postat av: oskar

hmm, den var klurig. har läst flera gånger men vet ej om jag förstår riktigt. vem är det du inte skulle ha kontakt med, personen som är din väns nära vän? om du inte umgås med din väns nära vän så låter det ju konstigt om ni skulle ha kontakt över huvudtaget :-S

2009-02-05 @ 16:46:42
Postat av: Anna

Haha, oj, blev det verkligen så klurigt att lura ut. Jag slutar umgås med en person. En annan person är nära vän med mig, och är bekant med personen jag slutade umgås med, genom mig. Jag är inte jättenöjd på personen jag slutar umgås med. Min nära vän har lite kontakt med sin bekant, eller vad man ska säga. Skulle inte jag göra. Förstår du nu?

2009-02-06 @ 07:58:04
Postat av: oskar

ok, då förstår jag. men jag vet inte alls hur pass bra de andra två känner varandra, men ifall de är kompisar måste de ju få fortsätta att umgås med varandra, eller? du menar att din nära vän också borde sluta umgås med personen? har jag förstått det rätt då?

2009-02-06 @ 14:15:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0